WhatsApp Bilgi Hattı





Takipçi Paneli Nasıl Kurulur ?

Takipçi Paneli Nasıl Kurulur ?

Bu makalemizde sizlere, Takipçi Paneli Nasıl Kurulur hakkında detaylı bilgi vereceğiz. Yeni iş fikri arayan ve internet ortamında eğlenerek gelir elde etmek isteyen kullanıcıların sürekli aklında Takipçi Paneli Nasıl Kurulur ve SMM panel nasıl kurulur soruları yer almaktadır. Her ne kadar iki terimde birbirine benzese de Takipçi Paneli ve SMM panel farklı terimlerdir. Bu iki terim sürekli karıştırılmaktadır.


Takipçi Paneli Nedir ?

Takipçi paneli Proxy ve user yani kullanıcı listesi ile çalışan bir yazılım türüdür bu türlere örnek vermek gerekirse; intaweb, instabom ve webgramb yazılımları genellikle takipçi paneli yazılımı olarak kullanılmaktadır. Takipçi Paneli açmak maliyetli bir iş fikri olduğunu hatırlatmak isteriz. Artan Proxy ve User Kullanıcı listesinden dolayı insanlar çoğu zaman Takipçi paneli kurmak yerine daha az maliyetli olan SMM panel kurmayı tercih etmektedir. Aradaki farklı kısaca belirtmemiz gerekirse alında takipçi paneli olan bir kişi SMM panel lere servis satışı yapar SMM panel sahipleri ise bu servisleri son kullanıcıya satışını gerçekleştirirler. Aslında Takipçi Paneli ne sahip olan bir kişi SMM panel ana sağlayıcı olmaktadır.


Takipçi Paneli Yönetim Admin Paneli Kolay Mı ?

Günümüzde takipçi paneli kurmak isteyen kişilerin aklına takılan diğer soru ise şudur; Takipçi paneli kurduktan sonra paneli yönetmem kolay mı ?

Bu şekilde bilgi vermek en doğrusu olacaktır. Takipçi paneli kurmak sadece Proxy, Yazılım, User List ve sunucu satın alarak yapılacak bir iş fikri değildir. Takipçi panelinde oluşacak sorunlara veyahut sunucu üzerinde oluşacak sorunlara ani müdahale etmek gerekmektedir. Bu sorunlara örnek vermek gerekirse; Proxy server ’in bozulması, user yani kullanıcı listesinin tükenmesi, sunucuda aşırı yük sırasında çökmelere ani müdahale ve yazılımda oluşacak sorunlara yazılım bilgisi ile ani müdahale de bulunmak olarak örnekleyebiliriz.


Takipçi Paneli Yazılımı Satın Al ?

Sektörde yatırım yapmak isteyen kişilerin aslında başlaması için gerekli olan ilk şey bir yazılıma sahip olmasıdır. Kişi ister hazır yazılım kullanır veyahut isterse yazılım bilgisi var ise baştan sona yazılımı kendisi kodlar. Bize kalırsa yazılımı kendiniz veyahut bir yazılımcı tutarak baştan sona yeniden temiz biz şekilde kodlatmanızdır. Bunun en büyük sebebi binlerce lira harcayacağınız iş fikrinizde hazır aldığınız yazılımda oluşabilecek en ufak açık bile bu iş fikrinden zararla çıkacağız anlamına gelmektedir. Bu konuda detaylı bilgi edinmek için Medya Benim destek ekibine danışmanızda fayda var sizlere en doğru şekilde bilgiyi sektörde sadece Medya Benim verebilir.



SMM Panel Nedir ?

SMM Panel aslında Takipçi Panelinin tam tersidir. SMM panel Takipçi paneli yazılımına sahip olan kişiden anlaşmalar ile servis satın alır ve bunu sektöre dağıtır. Takipçi Paneli sahibi Ana servis sağlayıcısı görevini görmektedir. 


SMM Panel Nasıl Kurulur ?

SMM panel kurmak isteyen kişiler internet arama motorlarında çok sık arama yapmaktadır bu aramalar neticesinde kullanıcılar aslında istedikleri sorulara net cevap ne yazık ki bulamamaktadır. SMM panel sektörünün lideri konumuna gelmiş olan Medya benim firmasının aylık kiralık şeklinde SMM panel kiralama hizmeti vardır aylık kira 150₺ gibi ufak bir rakamdan oluşmakta ve 150₺ gibi bir ücret ile sektöre ilk adımınızı atmanızı sağlamış olmaktalar. Bu konu hakkında size Medya Benim ekibi gerekli bilgiyi sunacaktır.


SMM Panel Mi , Takipçi Paneli Mi ?

Bütçesi kısıtlı olan kişilere ve takipçi paneli hakkında bilgisi olmayan hatta ve hatta yazılım hakkında en ufak bilgi sahibi olmayan kişilerin bu yola SMM panel kurarak devam etmesini önermekteyiz. Takipçi Paneli kurmak zor ve bilgi gerektiren bir yoldur. Medya benim bu hizmeti sunarken zaten sizlere Ana Sağlayıcı hizmetini en güzel şekilde sunmaktadır. SMM panel açtığınız direk satış yapıp gelir elde edebilirsiniz lakin bu Takipçi panelinde tam olarak bu şekilde değildir. Hem masraf hem de bilgi gerektirmektedir.