WhatsApp Bilgi Hattı





Mavi Tik Yorum Satın Al

Mavi Tik Yorum Satın Al

Son zamanlarda günümüzde sıkça kullanılmaya başlayan ve vakit geçirdiğimiz sosyal medya platformlarında kullanıcıların yapmış olduğu gönderiye güzel yorumlar gelmesi kullanıcıyı mutlu etmektedir. Sosyal medya platformlarında mavi tik almak gerçekten de çok zor değerli bir durumdur. Bu mavi tikli hesapların gönderilerimize yorum yapması kimi mutlu etmez ki?


Çevrenizde ve etrafınızda var olan kişilerin gönderilerine mavi tikli hesaplar tarafından yorum yapıldığını görmüşsünüzdür. Bu ne kadar havalı bir görüntü değil mi? Haydi o zaman bu işlemin nasıl yapıldığını sizlere anlatalım. Aslında bu kişiler mavi tikli yorumları satın almaktadır. Bu işleme mavi tik yorum satın al işlemi denmektedir. Bu işlemi genellikle kişisel kullanım amacıyla kullanan kişiler veyahut sosyal medya platformları üzerinde satış yapan kurumsal ve ticari hesaplar kullanmaktadır. Bir kişi gönderisine mavi tikli bir kişi tarafından yorum yapıldığı taktirde Instagram’ın gözünde veyahut Instagram’ın algoritmasında keşfete düşme oranı diğer kullanıcılardan çok daha fazla yüksektedir. Mavi tik yorum satın al işlemi yapan hesabın keşfet oranı ve gönderilerinin yeni kişilere ulaşması çok daha kolay olmaktadır. Instagram algoritması yapılan mavi tik yorum satın al işlemi sonrası kullanıcının keşfete düşme oranını yükseltmektedir.


Mavi Tik Nedir, Nasıl Alınır ? 

Hesabınıza mavi tik rozetine sahip olmak sanıldığı kadar kolay bir işlem değildir. Bunu yapabilmek için tanınmış bir insan olmanız gerekmektedir. Zaten bu mavi tik rozetinin asıl amacı ünlü insanların adını açılabilecek olan sahte hesapların önüne geçmektir. Mavi tik rozeti her sosyal medya platformunda bulunmaktadır. Gerek siyaset adamları gerek fenomen gerek tanınmış kişilerin adına açılabilecek olan sahte hesapların önüne geçmesi için var olan bir onaylı ve doğrulanmış rozet işlemidir.


Yapmış olduğumuz araştırmalar sonrası kullanıcının Google gibi arama motorlarında aşağıdaki başlıklara benzer aramalar yapıldı tarafımızca tespit edilmiştir;

  1. Mavi Tik Yorum Satın Al
  2. Instagram Mavi Tik Yorum Satın Al
  3. Tiktok Mavi Tik Yorum Satın Al
  4. Twitter Mavi Tik Yorum Satın Al
  5. Mavi Tik Satın Al
  6. Yorum Satın Al
  7. Türk Yorum Satın Al


Mavi Tikli Yorum Nasıl Satın Alınır ?

Mavi tik yorum satın al işlemini yapmak aslında çok kolay bir işlemdir. Bu işlemi Türkiye’de güvenli bir şekilde sunan medya benim sosyal medya hizmetleri panelinden çok kısa bir sürede ve 10 TL gibi az bir ücretle yapabilirsiniz. Araştırmalar sonrası geldiğiniz yüksek fiyatta hizmet sunan kişiler de aslında medya benim platformu üzerinden hizmeti satın alıp üçüncü kişilere satmaktadır. Bu yapıcağınız mavi tik yorum satın al işleminde araya aracı koymanıza hiçte gerek yok, kendiniz medya benim paneli ile üye olarak kendi siparişinizi kendiniz oluşturabilirsiniz. Panele gitmek için buraya tıklayınız.


Mavi Tik Yorum Satın Almak Zararlı Mı ? 

Kullanıcıların mavi tik yorum satın al işlemi yapmadan önce akıllarına takılan en büyük soru bu desek çok doğru olur. Bu konuyu bu şekilde açıklayabiliriz. İlk öncelikle satın alınan mavi tik yorum satın al işleminin hesaba hiçbir şekilde zararı bulunmadığını hatırlatmak isteriz. Mavi tik sahip olan kişilerin de yorum yapma özgürlükleri bulunmaktadır. Yapmış olduğunuz bu işlemden aslında mavi tikli hesaplar medya benim gibi ajanslar ile anlaşmalar yaparak para kazanmaktadır. Bu yorumları kendi istekleriyle ve gelir elde etmek amacıyla yapmaktadırlar. Hesabınıza hiçbir şekilde bu işlemin zarar vermeyeceğini gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.


Ücretsiz Mavi Tik Yorum Satın Al

Türk toplumu olarak sürekli bir şeyi ücretsiz bu işlemi yapma isteği hepimizde olmuştur. Lakin bu mavi tik yorum satın al işlemi için pek de sağlıklı bir durum olmayacaktır. Aslında bunu yapma şansınız elbette mevcut, Nasıl mı? Mavi rozetine sahip olan az takipçili hesapları mesaj atarak veyahut gönderileri ne yorum yaparak kendilerinden gönderimize bir yorum yapmak istediğinizin sizi mutlu edeceğini anlatırsınız yüksek ihtimalle büyük uğraşlar sonucunda bu hesaplardan mavi tik yorum satın alabilirsiniz. Elbette bu fikir bir çok kişiye mantıksız gelecektir çünkü bir yorum için bu kadar uğraş gerektirecek zahmetine girmek bir çok kişi tarafından doğru gelmemektedir. Bizlerin tavsiyesi ise bu insanlarla uğraşmak yerine bir yorumu 10 TL’ye satın alarak bu zahmete girmemenizdir.