WhatsApp Bilgi Hattı





Instagram Bot Takipçi Silme Ve Çıkarma

Instagram Bot Takipçi Silme Ve Çıkarma

Instagram uygulaması son zamanlarda en çok kullanılan ve en çok kullanıcı sayısına sahip olan bir sosyal medya platformudur. Platform üzerinde artan rekabetten dolayı kullanıcılar çoğu zaman takipçi hilesi, beğeni hilesi, izlenme hilesi, kaydetme hilesi ve benzeri yöntemleri kullanarak platform üzerinde hızlı gelişmeyi hedeflemektedir. Bu işlemin her ne kadar faydalı yönleri olsa da aynı zamanda olumsuz yönleri de mevcuttur. Son zamanlarda bu bahse geçen hile hizmetini veren firmaların artması sonucu hizmet kalitesi düşmüştür. Bu hizmeti satın alacak kişiler çalışacakları firmayı çok iyi seçmelidir. Kullanıcıların genel sorunu bot takipçi alıp daha sonrasında satın alınan takipçilerin kalitesiz olması ve profil içeriklerini kötü bir içerikte olmasından dolayı veyahut bot takipçi satın aldıklarını belli eden profil görünümüne sahip olan satın alınan takipçilerden dolayı pişman olup bu kullanıcıları silmek istemeleridir. Bu işleme bot takipçi silme işlemi denmektedir. 


Bot Takipçi Silme Mümkün Müdür ? 

Bir çok kullanıcı tarafından sinir bozucu olan bu durum için üretilmiş bazı çözümler mevcuttur. Endişelenmeyin makalemizin sonunda vereceğimiz yöntemler ile bot takipçi silme işlemini gerçekleştirebileceksiniz.

Yaptığımız araştırmalar sonrası kullanıcılar Google gibi arama motorlarında aşağıdaki aramaları yaptığını tespit etmiş bulunmaktayız.

  1. Bot Takipçi Silme
  2. Bot Takipçi Temizleme 
  3. Bot Takipçi Temizleme 
  4. Bot Takipçi Aldım Silmek İstiyorum

Gibi aramalar, Google gibi arama motorlarında sıkçana yapılmaktadır. Yaşadığınız bu durumun can sıkıcı olduğunu gerçekten de anlıyoruz. Hem kim istemediği birini kendisini takip etmesini ister ki? 


Bot Takipçi Silme Uygulamaları

İnternet üzerinde yapacağımız araştırmalarda karşınıza hesabınıza zarar verebilecek uygulamaları veyahut web sitelerine denk gelebilirsiniz. Bu şekilde bir sorun yaşamamak için sizlere önereceğiniz uygulamaları kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Genellikle bu tür uygulamalar Instagram hesabınızın şifresini istemektedir. Bu işlemi yapabilmek için uygulamaların şifrenizi ihtiyacı vardır. Bu takipçi silme işlemini uygulamanın yapabilmesi için hesabınıza bir erişimi olması mecburdur. Bu durum hesabınıza zarar verecek bir durumda olabilir. Bu durumlardan etkilenmemek için yapmamız gereken doğru işlem aslında manuel olarak ile bot takipçileri silme işlemini gerçekleştirmenizdir. Genel olarak bu sorunu yaşayan kullanıcıların çıkarmak istedikleri takipçi sayısı binlerce hatta on binlerce olduğundan dolayı ne yazıkki bu işlemi manuel olarak el ile yapmak gerçekten de mümkün değildir denecek kadar zor bir işlemdir. Eğer böyle bir durum yaşıyorsanız o halde bu işlemi en güvenli bir şekilde yapabilmeniz için sizleri önereceğiniz uygulamalar dışında farklı uygulama kullanmanızı tavsiye etmemekteyiz.


Yaşayabileceğiniz Ciddi Sorunlar

  1. Hesabınızın çalınması
  2. İstediğiniz dışında başkalarını takip etme ve gönderilerini beğenme 
  3. Hesabınızda isteğiniz dışında hikaye paylaşılması 

Tarzında ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu uygulamalar hesabınıza erişim sağladığı için hesabınızda her türlü aktiviteyi isterlerse yapabilirler. Bu yüzden önünüze gelen veyahut önünüze çıkan her uygulamayı kullanmanızı kesinlikle önermiyoruz. Bunun yerine kullanıcıların yorumlarına dayanaraktan yaptığımız analiz çerçevesinde sizleri önericeğiniz uygulamaları kullanmanız en büyük tavsiyemizdir.


Bot Takipçi Silme Nasıl Yapılır ?

Bu bot takipçileri el ile manuel olarak çıkarmak gerçekten zor ve uzun bir süreçtir. Sizleri bu işlemi yapabilmeniz için en uygun yöntem ve güvenilir uygulamalar tavsiyesini vereceğiz. Bu uygulamalar her ne kadar tavsiyemiz olsa da sorumluluk alabileceğimiz uygulamalar değildir. Makale ve tavsiyelerimiz sizlere yardımcı olmak adına hazırlanmıştır. Bu tür sorunları yaşamış kullanıcıların yorumlarından ve tavsiyelerinden yola çıkarak sizlere yardımcı olmak ve tavsiyede bulunmaktayız.


Güvenilir Bot Takipçi Silme Uygulamaları

  1. Instant Cleaner
  2. Cleaner For Instagram
  3. Cleaner For IG IOS


Bu uygulamaları Google Play & App Store marketleri üzerinden indirebilirsiniz.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz uygulamalar kullanıcıların daha önce deneyimlediği ve sorun yaşamadığı olduğu bot takipçi silme uygulamaları olduğunu söyleye biliriz. Makale içeriğinde daha önce belirttiğimiz gibi bu uygulamalar üzerinde yaşayabileceğini sorunlarda sorumluluk almamakdayız. Umarız ki sorunumuzu çözümünde makalemizin bir faydası olmuştur. Bot takipçi silme işlemi gerçekleştirdikten sonra hesabınızın şifresini güvendiğiniz için değiştirmeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz.



Bilgilendirme

Sosyal medya hesaplarınızı büyütmek için yapmış olduğunuz takipçi arttırma işlemi sonucunda yaşadığınız sorun aslında çalıştığınız firmanın bot takipçi işlemi ile sizlere hizmet sağlamasından dolayıdır. Medyabenim.com firmasından tamamiyle organik bir Türk takipçi satın aldığınızda bu tür bir sorun yaşamayacaksınız ve gelen takipçilerden utanıp bot takipçi silme işlemi yapmayacaksınız. 7:24 aktif olan destek kanallarımızdan bizleri danışarak size uygun olan en iyi takipçi arttırma hizmeti hakkında bilgi alabilirsiniz.